Oma pieni työpisteeni

Viime viikolla tuli yht’äkkinen tarve saada oma työpiste. Vuosien varrella kotona on ollut jos minkälaista työpöytää, mutta jotenkin ne jäävät aina käyttämättä. Parhaiten työn tekeminen onnistuu keittiön pöydän ääressä tai sohvalla. Ajattelin kuitenkin taas kokeilla josko työpöytää tulisi käytettyä vähän enemmän. Pikkunorsuun liittyvät pahvilaatikot, kartonkikuoret ja kaikki muu paperimateriaali lojuivat keskellä olohuonetta, ja halusin saada ne pois tuottamasta epäjärjestystä. Joten tein täsmäiskun Ikeaan. Ja seuraavana päivänä Granitiin.

Nyt olen istunut pienellä minityöpisteelläni joka ilta, joten ehkä tästä alkaa pitkäaikaisempi ystävyys.

tyopiste2

tyopiste3

Löysin meidän taloyhtiön vintiltä tuollaisen vanhan toimimattoman lasilampun, ilmeisesti niitä on käytetty käytävävalona. Pesin sen ja suihkautin hehkulampun mustaksi. Siinä on jotain oudon kaunista. Myös vanhat pyykkipojat lojuivat samassa paikassa.

tyopiste4

tyopiste5

tyopiste1

Vitsit, että muuten vihaan tätä uutta retinanäyttöä. Kaikki kuvat näyttävät niin suttuisilta. Onneksi todellisuus on kivempi, ja tässä on oikein mukava blogata ja suunnitella lastenlaulujulisteita.

tyopiste6

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: