Pääsiäisen miniloma

Pääsiäinen meni jo ajat sitten, mutta kun ei vaan ole ollut aikaa ladata kuvia kamerasta ja istua viittää tuntia muokkaamassa niitä (minkä sitten tein viime yönä), niin kuvat meidän pääsiäisestä tulevat viikon myöhässä.

paasiainen_14

paasiainen_13

Olimme pari yötä isäni luona Tampereella. He ovat juuri muuttaneet uuteen kotiin, joten oli kiva päästä näkemään, minkälainen koti heillä nyt oli. Ja olihan se kiva. Isäni oli tehnyt ison rempan, siirtänyt mm. yhden seinän metrin toiseen suuntaan eikä ihan kaikkia pahvilaatikoita oltu vielä saatu purettua, mutta hyvin mahduimme kaikki sisälle. Olohuoneen retrotapetti oli aika yllättävä valinta isältäni, mutta oli se kyllä hieno. Vähän rupesi itsekin tekemään mieli jotain isoa kuviota seinälle.

paasiainen_12

paasiainen_17

paasiainen_9
Sää oli mitä mahtavin koko pääsiäisen, ja teimmekin pari kävelylenkkiä ympäristössä. Järvi on aivan oven takana ja alue on kesällä varmasti todella kiva. Kävimme myös keskustassa Vohvelikahvilassa, jossa olen jo pitkään halunnut käydä. Herkulliset vohvelit napaan ja sitten vielä hetkeksi Pikku Kakkosen puistoon, josta pikkutyyppi löysikin heti suosikkikulkuvälineensä, junan.

paasiainen_16

paasiainen_18

paasiainen_7

paasiainen_6

Pikkutyyppi jutteli koko vierailumme ajan taas vaikka kuinka paljon, ja vietti pitkiä aikoja leikkien vaarin kanssa. Uusi paikka ja uudet aktiviteetit olivat selvästi väsyttäviä, koska ensimmäisenä yönä pikkutyyppi nukkui koko yön heräämättä, mitä hän ei ole tehnyt pariin viikkoon. Ai että teki hyvää itsellekin nukkua oikein kunnon unet. No, seuraavana yönä herättiinkin sitten taas. Jostain syystä pikkutyyppi on alkanut herätä joka yö ”Äiti, missä äiti. Äiti nukkuu vieressä. Äiti tulee. Missä pöllö?” -tyylisiin juttelusessioihin. Joku kausi taas, toivottavasti.

paasiainen_19

paasiainen_8

paasiainen_10

Pääsiäissunnuntaina lähdimme takaisin kohti kotia ja lyhyen pysähdyksen jälkeen lähdimme miehen äidin luo perinteiselle blini/lammas/pashapäivälliselle. Aurinko lämmitti niin ihanasti, että nautimme alkukuohuvat terassilla. Ihan kuin olisi ollut kesä. Mummo oli ostanut pikkutyypille liukumäen, joka saavuttikin suuren suosion. Vielä kotonakin on juteltu liukumäestä.

paasiainen_5

paasiainen_3

paasiainen_2

paasiainen_4

paasiainen_1

Oli kyllä mainio pääsiäinen. Miniloma.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: