Viikko x

Toisinaan viikko viikon perään tuntuu samalta. Ruuhkavuosiviikkoja. Onneksi aina silloin tällöin viikon aikana tapahtuu myös jotain erilaista.

Viikko x

Viime viikon maanantaina harjoittelimme eilistä kuoron Carmina burana -konserttiamme Suomen Kansallisoopperan yhdessä harjoitustilassa. Siellä oli balettitangot ja en voinut olla tekemättä muutamia balettimuuveja. Samaan aikaan oli jonkun oopperan harjoitukset, ja tupakkahuoneessa istui langanlaiha balettitanssija kireä nuttura päässään.

Alkuviikosta kävin kauniissa Cilla’s -putiikissa, johon saapuu pian Pikkunorsun kortteja myyntiin. Lauantaina, ravintolapäivänä, putiikin edessä on lastenvaate- ja lelukirppari, joten samalla kertaa voi tehdä kirppariostoksia ja vaikka hankkia Pikkunorsun kortteja kevään juhlia varten.

Viikkoon kuului myös omaa aikaa, kävin viinillä ja juustoilla. Viikonloppuna vietin hauskan illan/yön serkkuni luona Tampereella. Tyttöjen iltaa ja tanssia. Totesin taas, että onpa mukavaa päästä välillä vähän bilettämään, koska sitten muistaa taas kuinka kivaa onkaan olla ihan vaan kotona. Ei vaan jaksa enää eikä kestä miesten ällöjä iskuyrityksiä. Näin myös lukioaikaisen ystäväni, jota tulee nähtyä aivan liian harvoin. Pitäisi pitää enemmän yhteyttä ihmisiin, joiden kanssa juttu sujuu niin hyvin, mutta… noh, nämä ruuhkavuodet.

Äitienpäivä numero 2. Pikkutyyppi oli tehnyt tarhatätien avustuksella hienon kortin. Voin vain kuvitella sitä sotkua, joka noidenkin pikkujalkojen jälkien saamisesta tuohon paperiin on syntynyt. Mies oli hankkinut kuohuvaa ja hienon kortin.

Eilen konsertoimme kuoron kanssa Savoy-teatterissa. Sali oli melkein täysi, joten oli mahtavaa laulaa korkealta ja kovaa. Yleisössä oli myös itselleni tärkeitä ihmisiä, mikä kruunasi illan. Konsertit ovat tosin aika rankkoja varsinkin fyysisesti (tunti seisomista nuottikirja ojennettuna eteen), joten tällä kertaa en lähtenyt karonkkaan vaan menin kotiin, ja join yhden lasin skumppaa lattialla Once upon a timea katsellen.

Ja sitten seuraavaan viikkoon. Minullahan viikko alkaa nykyään tiistaista, kun maanantait olen kotona pikkutyypin kanssa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: