Yksi vuosi lisää

Täytin keskiviikkona vuosia. Eipä nuo syntymäpäivät enää tässä iässä tunnu mitenkään erityisiltä, yksi vuosi sinne tai tänne. Mutta onhan sitä silti ihan kiva hieman juhlistaa. Aamu alkoi mukavasti kiukuttelevalla pikkutyypillä (jostain syystä pikkutyyppi on aamuisin todella väsynyt, ehkä unta ei sitten vain ole tarpeeksi), mutta olimme päättäneet käydä miehen kanssa yhteisellä aamupalalla.

keskiviikko_1

Klaus K:n 25 euron aamiainen on tarpeeksi luksus syntymäpäivään ja lasi kuohuvaa oli vain plussaa. Lihaa, kalaa, hedelmiä, jogurttia, mysliä, kroissantteja ja juustokakkua. Ei paha.

keskiviikko_2

keskiviikko_3

Aamupalan jälkeen sain kyydin Tapiolaan, jossa oli Carmina Buranan kenraaliharjoitus. Olimme kuoron kanssa mukana VocalEspoo -festifaalilla, jossa järjestettiin orkesteriteoskurssi kokeneille kuorolaulajille. Pari viikkoa sittenhän esitimme Carmina Buranan kahden pianon ja lyömäsoitinryhmän kanssa, mutta kyllähän se oli aivan erilaista ison sinfoniaorkesterin (Tapiolan nuoret sinfonikot) kanssa. Kyllä meni parit kunnon kylmänväreet ja olihan se ihan mahtava ”synttärikonsertti”. Vaikka itse laulamassa olinkin :)

keskiviikko_4

keskiviikko_5

keskiviikko_6

keskiviikko_7

Konsertin jälkeen kävimme vielä miehen kanssa syömässä Tapiontorilla sijaitsevassa Ravintola Kylässä. Meille ihan uusi tuttavuus, jonka löysin googlettamalla, kun etsin jotakin paikkaa, josta saisi ruokaa vielä konsertin jälkeen. Kylä on avattu helmikuussa ja se taitaa olla ainoa paremman tason ravintola Tapiolassa. Kylässä ei puoli kymmenen aikaan ollut montaakaan asiakasta, mutta ruoka oli todella hyvää. Pääruokana söin erinomaisia linssipihvejä ja lankkuperunoita, ja jälkiruokaksi valitsin itsetehtyä limoncello-sorbettia, joka osoittautui täydelliseksi. Pallona pyörin pom-pom. Ruoka ei ollut hinnalla pilattu, sillä kolmen ruokalajin illallinen, pari lasia kuohuvaa ja lasi viiniä kustansi 57 euroa. Suosittelen.

Ei paskempi synttäripäivä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: