Läpsyttimet

Ostin läpsyttimet, sandaalit, varvastossut, miksi niitä sitten haluaakaan kutsua. Edelliset ovat palvelleet ainakin viisi kesää; ne ovat nähneet maailmaa ja olleet mukana milloin missäkin. Ne ovat niin kivat, että en haluaisi niistä luopua. Mutta onhan ne jo aika kulahtaneet. Hilfigerit olivat alennuksessa, joten raskin ne ostaa. Saa nähdä, tuleeko näistä yhtä käytetyt vai palaanko vielä vanhoihin Espritteihini.

hilfiger_1

hilfiger_2

Paketista paljastui tietenkin kengät, mutta myös tuollainen outo pahvilappu. Mikä ihme se on?

hilfiger_4

Kääntelin ja vääntelin, ja päädyin lopulta siihen, että pahvi on varmaankin kenkähenkari.

hilfiger_5

No joo, onhan tuo ihan kätevä, mutta pitääkö joku muka kenkiään henkarissa?

hilfiger_6

Ostin myös pikkutyypille vähän kevyemmät kesäkengät. Kengissä on näppäri tarrakiinnitys takana, joten kengän saa helposti jalkaa. Muuten en kyllä ole ihan täysin vakuuttunut näistä kengistä, sillä ne ovat jotenkin tosi kovan tuntuiset. Ja valtavan kokoiset. Koko on ihan oikea, mutta tuo kenkä tuntuu jotenkin leviävän joka suuntaan, ja näyttää siksi jalassa isolta. Mutta testaillaan, nämäkin olivat alessa.

hilfiger_7

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: