Tomaattipurkista kynäpurkiksi

On tullut ostettua ja käytettyä muutama tomaattimurskapurkki. Hirveätä luonnontuhlausta. Ehkä siksi kasaan käytetyt purkit liesituulettimen päälle enkä heitä niitä roskiin. Oho, onpa muuten pölyä. Hups.

Haaveena olisi tehdä noista purkeista valaisin. Sellainen, missä on yksi johto ja kaikki purkit ovat ylösalaisin roikkuvana kasana. Enpä tiedä. Aika iso homma. Sitä intoa odotellessa suihkutin yhden purkin mustalla ja tein siitä kynäpurkin. Josta tulikin sitten pillipurkki.

purkit2

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: