Mansikkasuu

mansikka_1

Mansikat ja mustikat maistuvat. Kesä <3

mansikka_2

mansikka_3

mansikka_4

Tein viime viikolla ehkä elämäni yhden turhimman ostoksen. VSCO Filmien avulla saa Lightroomissa tehtyä kuville erilaisia filtteröintejä, filmipresettejä. Moni on niitä kehunut (no, moni myös ei), joten ajattelin kokeilla ja köyhdyin sitten 99 dollarin verran. Ja täytyy kyllä sanoa, että en löytänyt tästä 01-paketista oikein mitään kivaa. Ilmeisesti nyt on trendinä kuvat, joissa ei ole kontrastia, ja minä taas tykkään kontrastista. Netistä löytyy sitä paitsi kivoja ilmaisia filttereitä vaikka kuinka paljon.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: