Itsenäisyyspäivän vastaanotto

Ei varmasti kovin usein elämänsä aika tule mahdollisuustta päästä käymään suurlähetystöissä. Eilen saimme kuoron kanssa kunnian laulaa Yhdysvaltain suurlähetystön itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Kajautimme suurlähettiläs Oreckille ja suurelle kutsuvierasyleisölle sekä Suomen että Yhdysvaltain kansallislaulut. Sen jälkeen pääsimme nauttimaan juhlatunnelmasta ja tarjoiluista. Sää suosi meitä, sillä aurinko paistoi koko illan (no, yksi parin minuutin sadekuuro) ja suurlähetystön uusitulle piha-alueelle ei edes merellä käynyt kova tuuli yltänyt.

Elektroniikkaa ei saanut tuoda paikalle, joten en raahannut kameraani mukaan vaan kuvat ovat puhelimella otettuja.

suurlahetysto_1

Tarjolla oli periamerikkalaista ruokaa ja juomaa. Hampurilaisia, jotka sai itse täyttää, Coca-colaa, Ben&Jerry’s -jäätelöä, M&M-makeisia sekä amerikkalaisia viinejä ja oluita. Suomi oli päässyt mukaan Finlandia vodkalla ja Taffelin sipseillä :) Pihalle oli tuotu myös amerikanrautoja ja Route 66 -kyltti. Jep, olimme todellakin amerikkalaisissa bileissä.

Suurlähettiläs oli pukeutunut rennosti farkkuihin ja bootseihin, ja hänen suuri söpö isovillakoiransa Deckart kulki vieraiden joukossa rapsuteltavana. Tunnelma oli hyvin välitön.

suurlahetysto

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: