My little drummer boy

Toissa sunnuntaina vietimme taas kahden pienen 2-vuotiaan syntymäpäiviä. Lapset leikkivät innossaan, vaikka välillä ei pieniltä riidoilta vältyttykään. On jännä nähdä kuinka toiset lapset leikkivät selkeästi toistensa kanssa, ja toiset viihtyvät paremmin yksin. Meidän pikkutyyppimme kuuluu tähän jälkimmäiseen joukkoon (paitsi kotona). Tiedä sitten mistä se johtuu. Junat ovat edelleen ihan ykkösjuttu ja niillä leikittiin myös synttäreillä pitkään. Mutta kas, lastenhuoneesta löytyi myös rummut ja ihan näyttää oikeaoppisilta otteilta :) Ehkä kuitenkin se sello, kulta, eikö vaan?

drummerboy_5

drummerboy_6

drummerboy_4

drummerboy_7

drummerboy_3

drummerboy_1

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: