Pellonpientareella

Olikos se niin, että kun laittaa juhannusyönä seitsemän kukkaa tyynynsä alle, näkee tulevan puolisonsa unessa? No, minulla on jo puoliso, ja muutenkaan kukat tyynyn alla kaikkine ötököineen ei oikein innosta. Juhannuksena kävelin kuitenkin pellonlaitaa, ja sain kerättyä 12 erilaista kukkaa. Tuli ihan mieleen lapsuusajat, kun vastaan tuli tutun näköisiä kukkia. Huomaa kyllä, että on asunut kaupungissa kauan, kun saa tuttujen kukkien löytämisestä kiksejä. Siinä minä sitten katselin niitä, asettelin penkille, otin kuvia ja mietin, että olen ehkä vähän hassu. Mutta toisaalta; kädessä 12 kaunista kukkaa, joutsenperhe viiden metrin päässä ja aurinkokin hieman pilkistää. Asiat voisivat olla huonomminkin.

kukat_7

kukat_5

kukat_4

kukat_6

kukat_8

kukat_3

Pellonlaidalta löytyneiden 12 kukan lisäksi myös mökin pihakukat olivat parhaimmillaan.

kukat_10

kukat_2

kukat_1

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: