Maalataan

maalataan_2

Mukavaa sadesään puuhaa. Pikkutyyppi ei ole vaan ihan vielä ymmärränyt vesivärien tarkoitusta. Maalaaminen kun tapahtuu enimmäkseen vedellä. Suti kastetaan veteen, otetaan vähän mustaa väriä, otetaan samalla kertaa vähän keltaista väriä, kastetaan veteen ja sitten maalataan. Ja minä tietysti siistinä ihmisenä yritän selittää, että sitä mustaa ei kannata laittaa keltaiseen värinappiin, koska sitten se keltainen ei ole enää keltainen. Olisi vain parempi olla hiljaa ja antaa toisen tehdä niinkuin haluaa, koska hauskaa tuntuu olevan vaikka värit sekoittuvatkin.

maalataan_3

maalataan_5

maalataan_4

maalataan_1

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: