Brunssi

Meidän, ja muutaman muun, piti mennä pari viikkoa sitten yhden ystävämme mökille viettämään hieman kesän aloitusta, brunssin merkeissä. Mutta sää teki tepposet ja brunssi meinasi peruuntua. Ehdotinkin sitten, että mitä jos tulisitte kaikki meille, olisi kuitenkin kiva nähdä. Itse asiassa tämä porukkaa koostui kolmesta kaasostani (+heidän perheensä), joita tulee nähtyä aivan liian harvoin.

Brunssi järjestettiin nyyttärimeiningillä ja minä lupasin tuoda hedelmät. Taisin vähän innostua, sillä sain aikaan tällaisen hedelmävadin. Omasta mielestäni aikas hieno. Jäi kuitenkin aika paljon syömättä, sen verran paljon hedelmiä tuohon Alvar Aallon teräsvatiin mahtui.

brunssi_2

brunssi_3

brunssi_5

brunssi_6

brunssi_4

brunssi_7

brunssi_8

brunssi_9

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: