Lasten synttärikemut

tullari_2

Kun yhdeksän kaksivuotiasta lasta pääsee viettämään synttäreitä leikkipuiston sisätiloihin, hurjalta menolta ja kovilta ääniltä ei voi välttyä. Järjestimme pikkutyypin ja kahden toisen 2-vuotta täyttävän lapsen kaverisynttärikemut Tullinpuomin leikkipuistossa. Se oli helppoa, halpaa ja takuuhauskaa. Kun kolme äitiä teki tarjottavat, ei yhdelle jäänyt liikaa tekemistä. Lapset viihtyivät, kun saivat leikkiä puiston leluilla ja juosta ympäriinsä. Äitien ei tarvinnut koko aikaa katsoa ympärillensä, kun avoimia ovia/portteja, joista olisi päässyt livahtamaan ulos, ei ollut. Sanoinko jo, että helppoa.

Vielä on yhdet juhlat tässä mutsiporukassa tulossa, sitten meidän kaikki pikkuiset ovat kaksivuotiaita. Me äidit olemme ihan sydän sykkyrällä katselleet vuoden takaisia kuvia yksivuotissynttäreiltä. Miten nuo ihanat ovatkin olleet niin pieniä!

tullari_1

tullari_4

tullari_5

tullari_3

tullari_6

tullari_7

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: