Kesäloman kuvasaldo

763 puhelimella otettua kuvaa. Niistä 150 on julkaistu Instagramissa. Järkkärillä otettuja kuvia en ole laskenut, mutta tänä kesänä iPhone on on ollut suuremmassa käytössä. Koska se on helppoa. Koska se on aina mukana. Koska siitä kuvat siirtyvät automaattisesti talteen Dropboxiin.

Joten tämän postauksen kuvat ovat kaikki puhelinkuvia. Ja ne kertovat meidän lomastamme, johon on kuulunut mm. Kööpenhamina ja Tukholma, Suomen kaunis saaristo, pikkutyypin 2-vuotissynttärit ja perushengailua.

Kööpenhamina oli ihana. Kaunis, siisti, lapsiystävällinen. Kunhan saan järkkärin kuvat muokattua, teen vielä erillisen postauksen Köpiksestä.

kesa1

Alkulomalla ei ollut tietoakaan helteestä, mutta pian siitä sai kyllä nauttia ihan liikaakin. Meillä on tällä hetkellä kotona +29 astetta, ja varsinkin yöllä se on… no, ei kovin kivaa.

Purjehdusreissumme vei meitä seuraaviin satamiin: Hanko-Taalintehdas-Helsingholm-Korpoström-Brännskär-Högsåra-Taalintehdas

kesa2

Pikkutyyppi nauttia varsinkin hiekassa uimisesta ja vedessä pulikoimisesta. Metsät ja pellot tulivat tutuiksi, ja eri saarten eläimet kiinnostivat. Levään emme onneksi satamissa törmänneet, vaikka purjehduksen aikana levälauttojen läpi jouduimmekin kulkemaan.

kesa3

Viimeisinä lomapäivänä kävin pikkutyypin kanssa Ihanassa kahvilassa, Suomenlinnassa ja tietysti uimassa. Ja grillasimme myös ensimmäistä kertaa kesässä pikkutyypin mummon luona.

kesa4

Hyvä, ajatuksia herättävä loma. Välillä meni hermot, välillä oli täydellistä. Pääasiallisesti perushyvämeininki. Onneksi kesä jatkuu, ja töiden ja päiväkodin jälkeen on vielä hyvää aikaa nauttia kesästä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: