Bolia ja Habitat – kesälomaostokset

Köpiksen ja Tukholman kesälomareissun ostokset ovat tässä. Shoppailu ei oikein kiinnostanut, mutta koska Tanskassa oltiin, ja olen ihan rakastunut Boliaan, vierailin taas heidän liikkeessään. Voisin ostaa sieltä vaikka mitä kivaa pientä sisustusesinettä, tällä kertaa mukaan lähti Quadra-kynttilänjalka ja AppleBox.

Bolialla ei ole ollut verkkokauppaa, mutta mikä mahtavinta, nyt he ovat avaamassa sellaisen. Eli elokuun lopusta lähtien ei tarvitse enää vierailla Tanskassa tai Ruotsissa vaan voin hankkia kaikkea kivaa kotiin ihan omalta sohvalta. Eikä siihen edes tarvita lottovoittoa, sillä Bolian hinnat ovat erittäin maltilliset, vaikka tanskalaisesta designista kyse onkin.

designletter_2

Bolian lisäksi kävin paikallisessa sisustusliikkeessä, Bahnessa, josta löytyy kaikki parhaat tanskalaiset designmerkit. Sieltä ostin minäkin vihdoin Design Lettersin posliinisen kirjainmukin mustalla puukannella sekä Ferm Livingin Copenhagen-keittiöpyyhkeen.

Myös Habitat on yksi suosikkiliikkeistäni ja Tukholmassa piipahdin siellä. Ostin puisen kauniin Dani-tarjottimen ja sen päälle nuo mustat esineet sopivat kivasti.

Tiesittekö muuten, että Habitat avaa syksyn aikana ensimmäisen liikkeensä Helsinkiin! Ihan mahtavaa!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: