Instaweek

Viimeisen viikon aikana olen juossut kaksi (!) kertaa 10 kilometriä. Jihuu, papukaijamerkki ja aaltoja! Olen toiminut paparazzina serkkuni yhdistetyissä tupari-/kihlajais-/hääbileissä. Olen viettänyt omaa aikaa ja tehnyt uusia tuotteita Pikkunorsun verkkokauppaan.

viikko_2

Olen löytänyt lähikaduilta kauniita yksityiskohtia, lausunut etanalle ”etana, etana, näytä sarves, onko huomenna pouta” ja juhlinut työpaikan kesäjuhlia tihkusateessa.

viikko_3

Kesäjuhlissa meille esiintyi Haloo Helsinki. Täytyy myöntää, etten hirveästi tunne heidän tuotantoaan, mutta kyllä minä sieltä sitten muutaman tutun biisin tunnistin. Juhlat järjestettiin taas Paraisten Furuvikissä, joka on kaunis paikka, ja vinon laiturin nokassa tuli taas mietittyä elämää. Viime viikonloppuna, ennen sukulaispojan rippijuhlia, kävin viemässä Pikkunorsun tuotteita Jyväskylän Harjun paperiin. Olipa mielenkiintoista nähdä paikka, jossa omia kortteja oli myytävänä.

Niin ja se juoksu. Eilen juoksin elämäni toisen kympin ja olipa mahtava flow. Juoksu kulki, ja Helsinki on vaan niin kaunis illalla.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: