Rakkautta ilmassa

juhlat_8

Juhlimme viikko sitten serkkuni tupareita, kihlajaisia ja häitä. Naimisiin tosin oltiin menty jo yli puoli vuotta sitten, mutta parempi juhlia myöhemmin kuin ei ollenkaan. Serkkuni pyysi, että ottaisin heistä perhepotretin, ja tuli siinä sitten tietysti muutama muukin kuva napsittua. Myös itse paparazzi ikuistettiin; tapahtuma, jota ei kovin usein pääse tapahtumaan.

juhlat_3

Juhlissa oli esiintymässä valloittava Erik Niemi, jonka joku ehkä tunnistaa Voice of Finlandista. Mielettömän lahjakas nuori mies, joka lauloi ja soitti kitaraa kuin olisi tehnyt sitä koko ikänsä. Niin no, luultavasti onkin.

juhlat_1

juhlat_6

juhlat_2

juhlat_5

Paparazzi työssään.

juhlat_10

juhlat_7

juhlat_4

juhlat_9

Hullun kiilto silmissä, kun paparazzi pääsee vapaalle. Öö, eikös sen pitäisi olla juuri toisinpäin…

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: