Haloo Helsinki yksityiskeikalla

Olen sillä tavalla kivassa työpaikassa, että meillä järjestetään asiakkaille mahtavia kesäjuhlia. Viime viikolla kyseisissä juhlissa oli esiintymässä Haloo Helsinki. Viime vuonnahan saimme yksityiskeikan PMMP:ltä. Kuten ei PMMP, ei Haloo Helsinkikään ole kuulunut minun suosikkeihini. Tai no, en ole heitä oikeastaan kuunnellut. Mutta kyllä sieltä muutama tuttu biisi löytyi minullekin. Haloo Helsingin laulajasta tulee jotenkin mieleen Chisu, joka puolestaan kuuluu suosikkeihini, joten ehkä senkin takia aloin keikan aikana lämmetä myös Haloo Helsingin musiikille. Ja kyllähän sitä sitten lopulta tuli laulettua (huudettua) mukana mm. Huuda!-biisissä. Täytyy myöntää, että keikka oli hyvä.

Muusikoilla on aivan mielettömiä ilmeitä, ja siksi heistä onkin mahtavaa ottaa kuvia, vaikka jatkuva liikkuminen tekeekin kuvaamisesta hieman haastavaa. Seuraava unelma-ammattini taitaakin olla keikkakuvaaja.

hh_2 hh_3 hh_4 hh_5 hh_6 hh_7 hh_8 hh_9 hh_10 hh_11 hh_12 hh_13 hh_14 hh_15 hh_16 hh_17 hh_19 hh_20 hh_21 hh_22 hh_23

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: