OGIM

Kotiuduin eilen illalla Turusta Babyboom & Kids -messuilta, joissa olin esittelemässä Pikkunorsua. Viikonloppu huipensi kyllä mahtavasti viimeisen kuukauden kiireen ja väsymyksen. Olen käynyt oopperaharjoituksissa, esittänyt nunnaa, leikkinyt legoilla, käynyt Lonnassa, ajanut Lahteen hakemaan kolmea korttitelinettä, tuunannut yhtä korttitelinettä, myynyt kaksi korttitelinettä, valmistellut messuja, istunut päiväkodin vanhempainillassa, silitellyt nuhaista pikkutyyppiä, juonut viiniä, syönyt kakkua, unohtanut kaiken liikunnan, menettänyt hermoni, nukkunut liian vähän, nauttinut liian vähän, ollut pikkutyypin kanssa liian vähän. Ja nyt olen saamassa flunssan. Jei. Kivaa alkavaa viikkoa silti kaikille :)

instaviikko2

instaviikko3

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: