Habitare

Tiedän, Habitaresta on jo ikuisuus, mutta laitanpa silti muutaman kuvan puolentoista viikon takaisista messsuista. Itse messut olivat minusta hieman pettymys, mutta minä nyt lähdinkin sinne oikeastaan katsomaan messuosastojen visuaalista puolta silmällä pitäen saman viikonlopun Babyboom & Kids -messuja, joissa olin itse näytteilleasettajana Pikkunorsun kanssa.

messut_4

messut_12

messut_1

messut_9

messut_5

Parasta antia oli ahead!-alue, jossa oli näytillä Habitare-suunnittelukilpailun ehdokkaat ja voittajat, EcoDesign -erikoisnäyttely sekä Trash Design -erikoinäyttely. Kauneimmat osastot olivat mielestäni Luonalla sekä sisustuksen pientavaraosaston PolkkaJamilla. Avainlipun ja Design from Finlandin osastolla kävin moikkaamassa Johannaa, joka on juuri julkaissut uuden Visual tales of the Sea -tuoteryhmänsä, ja sain häneltä myös yhden julisteen mukaan. Kiitos siitä, se odottaa vielä kehystämistä, mutta pian pian :)

messut_2

messut_3

messut_8

messut-10

messut_11

messut_13

messut_14

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: