Kööpenhaminan katuja

kadut_11

Hui, ulkona on kylmä. Onpa siis kiva palata näiden Kööpenhaminan katukuvien myötä vielä sinne hellekesään. Kaunis kaupunki, ei voi muuta sanoa. Ja tuo Torvehallernen tori/kauppahalli oli mahtava mesta. Ihania tuoksuja, silmää hiveleviä tiskejä täynnä herkullisia ruoka-aineksia. Ja hallin ympärillä oli pieniä, houkuttelevan näköisiä ravintoloita, joiden tuoleille olisi ollut mukava istahtaa. Ostimme kuitenkin vain pullon viiniä ja rasiallisen mansikoita, ja palasimme omalle pienelle parvekkeellemme nauttimaan niistä pikkutyypin mentyä nukkumaan.

kadut_13

kadut_3

kadut_5

kadut_6

kadut_10

kadut_8

kadut_7

kadut_9

kadut_4

kadut_15

kadut_14

kadut_2

kadut_1

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: