Valokarnevaalit 2014

Jos eilen olisi ollut 20 astetta lämpimämpää, olisi meininki ollut kuin tropiikissa. Sen verran kosteaa oli sumu illalla, kun kävimme Linnanmäen valokarnevaaleilla. Nyt sää oli kuitenkin vain ikävän märkää. Kuvista tuli sumun ansiosta/takia hämyisiä ja kameraa sai suojella takin sisällä. ”Ammattilaisilla”, joita Linnanmäki oli eilenkin täynnä, oli omat suojat kameroille. Sellaiselle olisi kyllä ollut tarvetta. Eipä minulla kyllä ollut statiiviakaan mukana, mutta kivaa oli silti kuvailla. Aina sama säätäminen kameran valotuksen ja aukkojen kanssa. En varmaan ikinä opi :)

Ihmisiä oli paljon, mutta se ei haitannut. Valot olivat tunnelmallisia, ja onhan Linnanmäki mainio paikka ihan muutenkin. Pikkutyyppi pääsi maisemajunan kyytiin, se on joka kerta must juttu, siitä tykätään kovasti. Vuoden mutsi -matskua olivat popkornit, joita pikkutyyppi söi varmasti aivan liikaa. Olivat ehkä vähän liian suolaisia, kun perään meni pullollinen vettä. Mutta joskus saa kai nautiskella.

Harmi, että sumu ei hälvennyt ilotulituksenkaan aikana, koska yleensä meiltä kotoa näkee ilotulituksen hyvin. Nyt vain himmeät valot välkkyivät sumun alla värjäten taivaan punaiseksi.

valokarnevaali_1

valokarnevaali_2

valokarnevaali_11

valokarnevaali_4

valokarnevaali_5

valokarnevaali_3

valokarnevaali_10

valokarnevaali_7

valokarnevaali_13

valokarnevaali_8

valokarnevaali_19

valokarnevaali_18

valokarnevaali_21

valokarnevaali_20

valokarnevaali_6

valokarnevaali_15

valokarnevaali_9

valokarnevaali_14

valokarnevaali_16

2 kommenttia

  1. Päivitysilmoitus: Valokarnevaalit – Ääniala

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: