Indiedaysin bloggaajapäivä

Tänään oli taas puolivuosittainen Indiedaysin blogipäivä. Käväisin Ravintola Sipulin talvipuutarhassa pidetyssä bloggaajien päivätapahtumassa ja napsin muutamia kuvia. En päässyt tällä kertaa mukaan iltajuhlaan, koska mies oli hautajaisissa Jyväskylässä ja pikkutyypille ei ollut illaksi hoitoa. Muutaman tunnin ajan pikkutyyppi oli kuitenkin mummon hoidossa, joten pääsin päivätapahtumaan. Perinteisesti jatkettiin tänäkin vuonna, tosin monen kaipaamaa goodie packia ei tällä kertaa ollut jaossa. Ehkä ihan hyväkin, yleensä siellä on puolet tavaroista ollut ainakin itselleni vähän turhaa.

Juoma- ja napostelupuoli oli taas hyvin hoidettu, joten siinähän se meni mainiosti pari tuntia. Tein itselleni drinkkitiskillä greippipohjaisen drinkin, joka oli aikas hyvää. Mukavan päivähiprakan ainakin sai aikaiseksi, jos ei muuta :) Onhan nämä blogitapahtumat aina tosi kivoja, vaikka sitä joka kertaa ihmetteleekin kuinka tästä koko blogitouhusta on tullut niin iso juttu.

murulandia

bid_4

bid_11

bid_10

bid_8

bid_3

bid_2

Mami go go:n Minttu stailaamassa Hobby Hallin pisteellä.

bid_5

bid_12
Vasemmalla Lumo lifestyle -bloggaaja valmistamassa omaa drinkkiään, oikealla oma taideteokseni :)

bid_7

bid_13

bid_6

bid_9

2 kommenttia

 1. Hienoja kuvia olet napsinut päivätapahtumasta! Samoja asioita itsekin ihmettelin…goodiebagin puuttumista ja hurjaa blogibisnestä. Blogisiskojen kanssa iltajuhlassa pohdittiin onkohan tapahtuman taso laskenut vuoden aikana- Liekö säästökuuri puraissut tähänkin tapahtumaan?
  Oli kiva törmätä taas, ensi vuonna uudestaan?!

  1. Kiitos :)

   Tuntui kyllä, että taso oli laskenut ainakin päivätapahtumassa. Onhan meitä bloggaajia nykyään niin paljon, että kai se on kallis tuollaiset juhlat järjestää. Toivotaan vaan, että eivät sen takia ns. pissi omaan nilkkaansa ja taso laske enemmänkin.

   Mutta kivojahan nämä ovat, joten ensi vuonna uudestaan, jos vaan kutsu tulee :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: