Syksyinen potkupyöräkävely

syksy_1

Pikkutyyppi tykkää ajaa mummiltaan syntymäpäivälahjaksi saamallaan potkupyörällä. Yhtenä päivänä otin pyörän mukaan, kun hain pikkutyyppiä tarhasta ja kävimme pienellä lenkille. Sen jälkeen on aina kyselty, että missä pyörä on. No, joka kerta sitä ei jaksa ottaa mukaan, mutta onneksi on viikonloput. Toissa viikonloppuna oli kaunis syksyinen ilma, aurinko paistoi ja teimme pitkän lenkin, jonka aikava kävimme parissa leikkipuistossa ja pongasimme junia. Oli kivaa. Äidilläkin.

syksy_3

syksy_4

syksy_2

syksy_5

syksy_7

syksy_9

syksy_8

syksy_10

syksy_11

syksy_6

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: