Kuvia harmaaseen päivää

Sateiseen päivään pari kesäistä kuvaa. Kööpenhaminan Tivoli oli hieno paikka. Voisin kuvitella istuvani jossakin niistä tunnelmallisista ravintoloista katsellen kuinka tuhannet valot pimenevässä illassa muuttavat Tivolin satumaiseksi kesäillaksi. Nyt olimme paikalla päivällä ja kävelimme alueen läpi vain fiilistellen tunnelmaa. Jonkin aikaa vietimme erinomaisella lasten alueella ”Petzi’s world”, jossa pikkutyyppi leikki ja juoksi ympäriinsä. Emme siis käyneet yhdessäkään laitteessa emmekä varmastikaan saaneet kokonaiskuvaa puistosta, mutta hieno se oli.

tivoli_1

tivoli_3

tivoli_4

tivoli_5

tivoli_6

Tukholman Gröna Lund ei ollut mielestäni ollenkaan yhtä hieno, mutta siellä oli toisaalta paljon enemmän laitteita, joihin pikkutyyppi pääsi. Matkustimme Kööpenhaminasta Tukholmaan junalla ja vietimme perillä pari yötä. Ensimmäisenä iltana laitoimme babymonitorin päälle ja kävimme hotellin alabaarissa viinillä. Kotiin palasimme laivalla, joten tällä kesälomalla tuli kyllä käytettyä kaikkia ajoneuvoja. Laivalla pikkutyyppi riehui ihan kunnolla pallomeressä ja juoksi hiki päässä ympäri Mariellan lastenaluetta.

tukholma_1

tukholma_2

tukholma_3

tukholma_4

tukholma_9

tukholma_6

tukholma_7

tukholma_8

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: