Nalle

Sen nimi on Nalle. Sen nimijuhlaa vietettiin toissa viikonloppuna. Sillä oli oma kakku ja se sai paljon lahjoja. Se on sellainen ruskea karvakasa, jonka silmiä ei kunnolla näkynyt sen ruskeuden alta. Sillä on superpehmeä pörröinen turkki ja se näykki kättä pienillä hampaillaan. Se asustaa nyt pikkuveljeni perheessä, ja ihastuttaa kaikkia. Se sai myös heti kaverin äitini Emma-koirasta, joka taisi olla kyllä enemmän kiinnostunut Nallen leluista kuin itse Nallesta.

nalle_1

nalle_5

nalle_4

nalle_3

nalle_2

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: