Paloauton puomitikkaat jumissa

Paloaseman vieressä asumisessa on omat hauskuutensa. Siihen voidaan laskea mm. se, että monta kertaa viikossa huomaat tuijottavasi suoraan paloauton tikkaissa seisovaan mieheen. Paloautojen puomitikkaita kun testataan useasti viikon aikana ja monesti ne jostain syystä sijoittuvat aamuun, kun olet herännyt ja saanut juuri ja juuri vaatteet päällesi. Tikkaita nostetaan siis todella korkealle ja siirrellään sivuun ja lasketaan alas. Edestakaisin. Ilmeisesti palomiehille on sanottu, että ette sitten tuijota ihmisten koteihin, koska kertaakaan en ole kohdannut katseita. Tai sitten puolialastomat ihmiset eivät kiinnosta.

No, toissa viikonloppuna kävi niin, että puomitikas jäikin jumiin. Onneksi se tapahtui testissä eikä oikeassa palotilanteessa. Palomies yritti jonkin aikaa laskea tikkaita alas, mutta mitään ei tapahtunut. Niinpä hän soitti apua.

nosturi_2

Pikkuinen palotikasauto tuli apuun. Sen kuljetta kävi tekemässä jotakin ison paloauton ohjaamossa.

nosturi_3

Ja niin puomitikkaat laskeutuivat turvallisesti alas.

nosturi_4

Siinä sitten ihmeteltiin, että missä vika.

nosturi_5

Ja olihan se niin erikoinen tilanne, että ohikulkijatkin kävivät juttelemassa.

nosturi_6

Lopulta paikalle kutsuttiin puomitikkaiden valmistaja, joka tutki tikkaiden sähkötaulua (ehkä) ja ilmeisesti vika saatiin korjattua, koska tälläkin viikolla olen taas tuijottanut ikkunasta tikaskorissa seisovaa palomiestä. Öö, tai siis yrittänyt olla mahdollisimman huomaamaton.

nosturi_7

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: