Muumi-Reinot

”Onni alkaa lämpimistä jaloista”. Se on kyllä niin totta. Nimimerkki ”Kesälläkin villasukat jalassa”.

Nuorempi työkaverini kysyi minulta toissa viikolla, että voisiko hän ”käyttää” kotiamme ja pikkutyyppiä yhdessä kouluprojektissaan. Kun hän kertoi, että kyseessä olisi videointitilanne, jossa pikkutyypin pitäisi ihastella isänsä Reino-tossuja, olin hieman skeptinen sen suhteen, että pysyisikö pikkutyyppi hetkeäkään paikallaan.

No, viikonloppuna työkaverini tuli kylään ja videoi noh, muutamia, kaksikymmentä, lyhyttä pätkää, joissa pikkutyyppi suurimmaksi osaksi juoksi karkuun. Mutta onneksi mukaan mahtui muutama ihan onnistunutkin otos, ja videosta tuli lopulta ihan hauska.

reinot_1

Kiitoksesi työkaverini antoi pikkutyypille videollakin näkyvät Muumi-Reinot. Ne ovat vielä hieman isot, mutta keväällä ne varmasti jo pysyvät jalassa.

Muumi-Reinot ovat kyllä hienot. Täytyy myöntää, että minulla on ollut Reinoista hieman pappamainen kuva. Ruskeaa raitaa ja sellaista pehmeää isovanhempimateriaalia :) Pikkutyypin saamat Muumi-Reinot ovat aika kaukana tästä mielikuvasta, koska ensinnäkin painokuosi on hauska, ja toiseksi tossut ovat materiaalina sellaista todella laadukkaan oloista, ei sitä perinteistä Reino-materiaalia, mitä se sitten onkin (vaikka laadukastahan sekin onkin on). Tossun pohja on kumia, jolloin tossuilla ei tule liukasteltua. Se tuli testattua kotona, kun pikkutyyppi juoksi tossut jalassa ympäri asuntoa.

reinot_2

reinot_4

Mielenkiinnosta kävin hieman kurkkaamassa, että mistä näissä tossuissa oikein on kyse, koska tosiaan se mielikuva. Yllätyin todella siitä, kuinka monia erilaisia tossuja valikoimasta löytyy. Jos nimittäin ei halua niitä perinteisiä Reinoja tai Ainoja, valikoimissa on mm. Reino-ensikenkiä ja trendikkäitä Reino-tennareita ja Huopa-Reinoja. Ja on siellä myös lätkämaajoukkueen Suomi-kuosilla valmistettuja tossuja. Reinoja voi myös tuunata, jos haluaa ihan omanlaisensa väriyhdistelmän.

Reinot valmistetaan Lieksassa ja niillä on Avainlippumerkki. Verkkokauppa saisi kyllä olla hieman visuaalisempi. Vaikka kotikutoisuudessa ei sinänsä mitään huonoa olekaan, Reinoistakin saisi kyllä ihan mageet nettisivut aikaiseksi.

reinot_5

reinot_6

Yllä oleva kuva videolta. Kiitos Mari tossuista :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: