Jouluaskartelut

Viime vuonna pidin blogissa joulukalenteria. Tänä vuonna siihen ei ole aikaa eikä voimia, sillä se vei todella monta pitkälle venynyttä iltaa. Ajattelin kuitenkin koota kaikki viimevuotiset DIY-askartelut yhteen, joten jos jouluaskartelut kiinnostavat, klikkaa joulukoristeen kuvaa ja pääset viime vuoden kirjoitukseen.

Ihanaa joulukuun ensimmäistä!

Lumihiutale Viinilasin merkkaajat Paperiornamenttipallot Virkatut joulupallot Paperinen joulupallo Huopakukka Huopakuusi Joulukortti Villapalloköynnös Ovikyltit Joulukalenteri Kynttilälyhty Styroksikuusi Muistipeli Huopakukka Joulukorttitähti Paperikuusi Paperirusetti Paperiornamentti Lahjapaperikuusi Huopaornamentti Joulukortti Joulukortti

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: