Piparkakkuja

Olen todella huono leipomaan, ja mietinkin välillä, että oppiikohan pikkutyyppi ikinä ymmärtämään itsetehdyn päälle, kun kotona ei lämpimiä sämpylöitä tai pullaa saa. No, onneksi Ukin luona ilmeisesti leivotaan useastikin pikkutyypin kanssa, joten ehkäpä siellä on sitten niiden muistojen paikka.

Päätin kuitenkin viime viikolla, että ainakin piparkakkuja täytyy tehdä. Ei toki itsetehdystä taikinasta, mutta eiköhän tuo pakastealtaasta löytyväkin hyvin kelpaa. Pikkutyyppi jaksoi keskittyä hetken, mutta lopulta pienet sormet alkoivat liikkua tiuhaan tahtiin taikinan ja suun väliä. No, saimme me piparit tehtyä, vaikka suurin osa taisikin olla äidin tekemiä.

Jokavuotisen piparkakkutalon tekeminen menee nyt hieman pitkälle, koska lähdemme perjantaina reissuun ja olisi vähän hölmöä tehdä talo seisomaan hiljaiseen kotiin.

piparti_1

piparit_2

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: