Paperikaupunki

Mrprintables.com on sivusto, josta voi ladata ilmaiseksi kaikenlaista tulostettavaa paperikivaa; leikkeihin, juhliin, oppimistarkoitukseen, askarteluun ja sisustukseen. On ihan huisia, että joku jakaa suunnittelemiaan juttuja ilmaiseksi. Törmäsin Mrprintables-sivustoon joskus ajat sitten, ja olen seurannut sitä siitä lähtien. En ole kuitenkaan koskaan tulostanut mitään, koska en ole kokenut, että omalla printterillä saisin laadukasta lopputulosta aikaiseksi. Varsinkaan tavalliselle 80 gramman paperille.

mrprintables_2

mrprintables_3

Nyt Mrprintables on laittanut verkkokaupan pystyyn. Tällä hetkellä valikoima on pieni, mutta se laajenee koko ajan. Valikoima koostuu osittain samoista jutuista, jotka löytyvät ladattavana sivustolta. Nämä maksulliset versiot ovat kuitenkin laadukkaalle kartongille tehtyjä, ja varmasti pysyvät kasassa paremmin kuin itse tulostetut. Tilasin kaupasta paperikaupungin/adventtikalenterin, koska minusta se oli vaan niin suloinen. Tilaus saapui nopeasti ja paketista paljastui 24 itse koottavaa paksusta kartongista tehtyä pientä taloa. Talojen katot saa auki niin, että ne toimivat joulukalenterin luukkuina.

Samalla kun kokosin kaupunkia, huomasin, että talojen joukossa oli myös kolme pientä autoa. Ja niinhän siinä kävi, että paperikaupungistani tuli pikkutyypille uusi leikki. Paperiautot olivat ihan suksee, niillä leikittiin koko sen ajan, kun kasasin kaupunkia, ja pitkään sen jälkeenkin. En alunperinkään ajatellut kaupunkia adventtikalenteriksi, koska minulla oli siihen tarkoitukseen toinen idea, mutta en ollut ajatellut, että paperitaloista ja -autoista voisi tulla pikkutyypin leluja. Pienet ne ovat pienen ihmisen ilot.

Paperikaupunki löytyy myös ladattavana versiona, jos haluaa säästää rahaa ja tulostaa sen itse.

mrprintables_11

mrprintables_4

mrprintables_8

mrprintables_6

mrprintables_10

mrprintables_5

mrprintables_12

mrprintables_13

mrprintables_9

mrprintables_16

mrprintables_15

2 kommenttia

    1. Kannattaa, siellä on kyllä kaikkea kivaa. Pitäisi vaan hankkia vähän parempi printteri :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: