Balin matkakertomus osa 2

Tämä postaus on omistettu Balin hotellillemme, jonka iso, mutta idyllinen, uima-allasalue osoittautui älyttömän kivaksi. Uimme altaalla joka päivä, parina päivänä kävimme toki myös rannalla. Miehellä oli kolme ja puoli konferenssipäivää, jolloin meillä oli pikkutyypin kanssa aika paljon kahdenkeskistä aikaa. Kävimme aamupalalla, uimme altaalla, otimme päiväunet, menimme takaisin altaalle ja tilasimme allasbaarista ruokaa.

Pikkutyyppi tykkäsi olla vedessä, ja varsinkin hotellin puhallettavassa ankassa, jossa sai istua äidin vetäessä ankkaa perässään. Illalla oli sitten aikaa käydä syömässä ja olla taas altaalla. En ole tainnut koskaan aikaisemmin olla lomalla, jossa vaan ollaan. Altaalla. Syödään. Juodaan. Ollaan altaalla. Nukutaan. Ollaan altaalla. Ah, minä nautin. Parasta oli iltaisin, kun uima-altaan ympäristö oli kauneimmillaan. Kelluin vain lämpimässä vedessä ja nautin kylmää valkoviiniä. Sanoinko jo, että ihan parasta.

bali_18

bali_17

Hotellialue oli muutenkin todella upea. Niin vihreää ja hyvin hoidettua. Respan valtava seinätön loungealue oli sekin parhaimmillaan illalla, kun vesisade ropisi ympärillä ja saattoi vain istua ja fiilistellä. Balin joulukuun alun sadekausi osoittautui muutaman illan ja yön sateiksi, joten eivät ne kovin menoa haitanneet. Matkamme ajankohdan piti muuten olla jonkinlainen high season, mutta kyllä oli sen verran hiljaista menoa, että välillä mietti olimmeko ainoat vieraat koko hotellissa.

bali_3

bali_5

bali_4

bali_8

Altaalla loikoilun lisäksi kävimme myös Sanur Beachilla (siitä seuraavaksi). Yhtenä päivänä kävin pikkutyypin kanssa elefanttiratsastuksella Balin eläintarhassa ja viimeisenä kokonaisena päivänä vuokrasimme auton kuljettajalla ja tutustuimme muutamaan temppeliin ja apinametsään. Sain myös sen verran omaa aikaa, että pääsin käymään kolmen tunnin spakäsittelyssä. Hierontaa, kuorintaa, kukkakylpyä ja pedikyyriä. Koko kolmen tunnin rentoutus maksoi vain 40 euroa (!), joten harmi että päivät loppuivat kesken, olisi voinut ottaa enemmänkin hoitoja.

Yhtenä iltana otimme muutamaksi tunniksi pikkutyypille hotellin lastenhoitajan (n. 10 e) ja pääsin mukaan konferenssi-illalliselle kokemaan balilaisen tanssi- ja musiikkiesityksen. Lastenhoitaja leikki pikkutyypin kanssa junaradalla ja parituntinen oli ilmeisesti mennyt ihan hyvin kielimuurista huolimatta. Täytyy myöntää, että ihan pikkaisen mietitytti lastenhoitajan varaaminen, mutta uskalsimme silti.

bali_24

bali_6

bali_7

bali_9

bali_10

bali_11

bali_12

bali_16

bali_19

bali_14

bali_15

bali_20

bali_21

bali_22

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: