Itsetehty joululahja

Matkakertomusten väliin joululahjapostaus. Teimme pikkutyypin kanssa yhteistyötä joululahjojen kanssa. Kaikki läheisimmät sukulaiset saivat lahjaksi pikkutyypin jaloilla ja käsillä maalaaman kangaskassin, johon minä tein osalle saajista puuhelmikoristeen. Täytimme kassin mm. balilaisella suklaalla ja saippualla, italiaisella pastalla, Suomesta ostetulla irtoteellä ja valkoviinillä, hieman saajasta riippuen. Siis herkkuja ja käyttötavaraa. Helppoa, mutta kuitenkin ajatuksella tehtyä. Ehkä myös vähän sotkuista, mutta olipahan ainakin kivaa.

lahja_2

lahjat_3

lahjat_6

lahjat_4

lahjat_5

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: