Kaikkee voi haluta, mutta kaikkee ei voi saada

1. Haluaisin osata mennä nukkumaan aikaisemmin, jotta aamulla ei olisi kuin peppuun ammuttu karhu.

2. Haluaisin paremmat unenlahjat.

3. Haluaisin sellaisen robotin, joka laittaisi pyykit koneeseen, koneen päälle ja pestyt pyykit kuivumaan. Se sama robotti voisi myös pestä kissanvessan joka päivä.

4. Haluaisin, että mulla olisi pitkät ja paksut hiukset eikä tällaiset ohuet lätyskät, joita ei saa millään tavalla kivasti. Ne vaan roikkuu pään päällä ja ponnaristakin tulee ihan mitätön tupsu.

5. Haluaisin, että joku kävisi läpi mun 500 cd-levyäni, jotta tietäisin onko siellä jotain tärkeää vai voiko ne heittää roskiin. Ne 200 musiikkicd:tä joku voisi vaikka tulla hakemaan.

6. Haluaisin, että joku siirtäisi VR:n istumapaikkavalintaikkunassa sen Vahvista-painikkeen oikeaan reunaan. Ihan pirun monta kertaa kun olen klikannut sitä oikean reunan painiketta ja joka kerta se viekin seuraavaan vaunuun eikä seuraavalle sivulle. Ja joka kerta joudun palaamaan takaisin edelliseen vaunuun, koska yritän paikkaa sieltä lastenleikkivaunusta varata, ja toivomaan, että osaisin nyt painaa sitä Vahvista-nappia, joka on ihan epäloogisessa paikassa ei-edes-keskellä ruutua. Arvaatte varmaan, että osaanko.

7. Haluaisin Canonin EOS 5D Mark III -kameran ja siihen jonkun tosi kivan linssin.

8. Haluaisin maailmaan rauhan. En ymmärrä miksi kaikesta pitää taistella. Ei voi tuntua hyvältä tappaa toista ihmistä. Täytyy olla päässä vikaa. Niin no, kai niillä onkin. Mutta haluaisin silti sen maailmanrauhan. Voisko joku pakottaa sellaisen?

9. Haluaisin tykätä ruoanlaitosta. Että pikkutyyppi saisi kotona muutakin kuin makaronia ja jauhelihakastiketta, makaronilaatikkoa, jauhelihapihvejä ja jauhelihakaalilaatikkoa. Onneksi on päiväkoti ja kokkaava mies, jotka turvaavat lapsen monipuolisemman makumaailman.

10. Haluaisin, että pikkutyypistä kasvaisi ihana, rento, ystävällinen ja älykäs ihminen, jolla olisi enemmän kärsivällisyyttä kuin mulla.

11. Haluaisin, että joku muuttaisi Hesburgerin mainoksessa olevan sanan:

Mustikkatuore-

juustomuffinssi

muotoon

Mustikka-

tuorejuustomuffinssi

Koska oikeesti, mikä on ”mustikkatuore”? Ja kuka nyt haluaisi syödä juustomuffinssia, kun odotti saavansa mustikkamuffinssin?

12. Haluaisin osata soittaa selloa.

13. Haluaisin päästä joskus David Cookin keikalle.

14. Haluaisin olla epäsiistimpi niin ei tarvitsisi koko ajan siivota.

15. Haluaisin, että meidän kissat ei aloittaisi jokailtaista mouruamista tasan siinä vaiheessa kun valot sammutetaan ja haluaisin itse vaipua pehmeisiin pilvilinnoihin.

16. Haluaisin, että tää ”100 päivää ilman viinaa” -projekti loppuisi jo, niin voisin nauttia lasillisen viileää itävaltalaista Rieslingiä.

17. Haluaisin käyttää vähemmän aikaa someiluun.

18. Haluaisin 10 centtiä pidemmät jalat, jotta pitkät talvisaappaat ei saisi mua näyttämään siltä kuin olisin koko nainen vain pelkkää saapasta.

19. Haluaisin, että sellaisissa umpiopakatuissa muovipaketeissa olisi joku repäisynauha tms., jotta vaikka sen yhden perhanan usb-tikun saisi sieltä paketista pois ilman kiroilua ja haavoja sormissa. Kun ei se paketti meinaa aueta saksillakaan. Kukahan sellaisenkin paketin on oikein keksinyt, menis käytettävyyskouluun.

20. Haluaisin, että aina ei niin kovasti harmittaisi tuollaiset pikkuasiat.

Tämän kaiken aloitti Markus Kajo. Samanmoisen listan ovat halunneet kirjoittaa mm. Valeäiti, Lähiömutsi, Perillä-blogin Anu ja Project Mama.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: