Uusi design ja kuulumisia

On ollut aikamoinen eka kuukausi uudessa työssä. Siis ihan tosi kivaa, mutta kun heti ensimmäisenä päivänä pääsee kesken mukaan projektiin, jota joku toinen on aloittanut, on vähän että häh. Ja kun samaan aikaan laitetaan tekemään leiskaa, mikä ei kuitenkaan ole se minun pääjuttuni, niin on ollut aika haipakkaa. Tyyliin 50 leiskaa viikossa. Tyyliin kasilta kone auki, neljältä kiinni ja silmissä vaan vilkkuu.

Tähän kun ynnätään Pikkunorsun hommat ja muu elämä pitäen sisällään mm. öö… Pikkutyypin, niin…

Että siksi on ollut hieman hiljaista täällä.

Mutta koska aurinko ja kevät (!), ja energiaakin on taas enemmän, piti vähän uudistaa blogin ilmettä ja siirtää se uudelle alustalle. Liittyy löysästi tämän vuoden projektiin: kaikki turha pois ja raha-asiat kuntoon. Mutta siitä lisää myöhemmin.

Niin ja eilen oli kiva ilta, pääsin mukaan Netflixin Stream Teamiin. Mutta siitäkin lisää myöhemmin.

Nyt kone auki ja hommiin.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: