Nelijalkaiset formulakuskimme

Nemo ja Nelli. Sisko ja sen veli(puoli). Diiva ja herrasmies. Juoksevat välillä ympäri kämppää niin kovaa, että matot heiluvat. Tunkevat syliin leipomaan terävillä kynsillään. Tappelevat kuin ihmissisarukset, ja sopivat kuin ihmissisarukset. Aloittavat yömourunnan, kun itse haluaisi nukkua. Työntävät kostean kuononsa poskelle.

Ilmoittavat selkeästi, jos ruokaa ei ole tarpeeksi. Tykkäävät lämpimästä. Nukkuvat vieressä aina kun mahdollista. Osaavat ilmaista oman tahtonsa. Eivät osaa syödä ruohoa vaan odottavat ihmispalvelijan syöttävän heitä. Ovat välillä todella ärsyttäviä. Ovat yleensä ihanan pehmeitä ja terapeuttisia, ja vähän hassuja. Ovat jääneet aivan liian vähälle huomiolle pikkutyypin tultua taloon. Luulevat varmastikin olevansa ihmisiä. Katsovat toisinaan silmiin pitkään ja analyyttisesti. Mitähän ne miettivät?

nelli_2

nemo

nelli

2 kommenttia

    1. Nooh, onneksi on aika vanhat lautalattia, jossa on jo ennestään vähän elämisen jälkiä :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: