Nuhanenä Lapissa

Niinhän siinä sitten kävi, että viime viikon loma Levillä meni flunssassa. Niin mun tuuriani. Mies lasketteli kaiket päivät ja minä niistin nenääni neljän seinän sisällä. No, melkein.

lappi2

Saavuimme Leville lauantaina ja sunnuntaina kävin pikkutyypin kanssa pulkkamäessä. Illalla ajattelin, että loppuviikosta ilmaantunut flunssa on jo menossa pois. Kävin lenkillä. Major error. Siitähän se kroppa suivaantui ja laittoi sellaisen yskän ja nuhan päälle, että Fitbitin unilogi näytti seuraavat yöt nollaa. Ei paljon yskimiseltä ja niistämiseltä tullut nukuttua.

lappi7

Tiistaina otimme kuitenkin pikkutyypille tunniksi sukset ja monot ja kokeilimme hieman mattohissiä ja alastuloa. Ei pikkutyyppi ainakaan huutamaan alkanut, joten ehkä ensi vuonna päästään jo koko perhe johonkin pikkumäkeen. Testailujen jälkeen pikkutyyppi vietti pari tuntia mummon kanssa ja minä kävin miehen kanssa laskemassa. Lumisateessa nuhaisena laskeminen otti kuitenkin niin koville, että annoin periksi.

lappi6

lappi5

Keskiviikkona halusin lähteä Sammun-Tuvalle katsomaan poroja ja paistamaan makkaraa. Poroja näimme, mutta makkaranpaistomahdollisuutta siellä ei ollutkaan, joten porosilittelyn jälkeen kävimme paistamassa makkarat Koillisrinteen kodalla.

lappi8

Muina päivinä jätin laskut sitten suosiolla miehelle ja me leikimme pikkutyypin kanssa sisällä ja vähän myös mökin pihapiirissä. Pikkutyypistä oli hauskaa nousta korkean lumikinoksen päälle ja heitellä alas lumipalloja. Myös lumityöt mökin vaaleanpunaisella lapiolla kiinnostivat.

lappi4

Torstai-iltana kävimme porukalla syömässä Hotel Levi Panoraman Vetta-ravintolassa. Olo alkoi olla jo parempi. Pitkänäperjantaina uskaltauduinkin sitten pulikoimaan kaksin pikkutyypin kanssa Levihotellin kylpylään ja istuin jopa porealtaassa. Jihuu, loma pelastettu :)

Sanotaan, että loma on aina loma, mutta kyllä sitä tietysti toivoisi, että varsinkin näin palkattomalla lomalla olisi terve ja voisi nauttia oleilusta sataprosenttisesti. Kyllähän tuossa viikon aikana kerkesi paljonkin tekemään, mutta ajatuksena oli lasketella mahdollisimman paljon ja tällä kertaa se ei toteutunut. Sinänsä se ei harmittanut, koska koko viikon satoi lunta enkä oikein pidä lumisateessa laskemisesta. Eniten otti päähän pikkutyypin puolesta, koska olin ajatellut, että kävisimme useammin pulkkamäessä ja vaikka hieman tutustumassa Levin keskustaan. Taisi tuo pikkutyyppi kuitenkin nauttia olostaan ilman oheisohjelmaakin. Kunhan sai olla isin ja äidin kanssa.

lappi3

lappi9

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: