Pehmeitä kuonoja poroaitauksessa

Viikko sitten keskiviikkona kävimme tosiaan lomareissullamme katsomassa poroja. Levin Sammun-Tuvan pihapiirissä on latukahvila, ruokailu- ja juhlatila Eemelin pirtti, museo- ja ruokailutila Poropirtti, kaksi kotaa sekä perinteinen sauna ja savusauna avantoineen. Porotilapalvelut tarjoavat mm. poroajeluita, jolle kyllä ehkä ensi vuonna pitää mennä.

Pihapiirissä on parikin poroaitausta ja makoilipa pari poroa ihan ilmeisesti paikkaa pitävän perheen kodin pihalla. Siinä ne makasivat lumessa lähellä parkkipaikkaa, ja tervehtivät meitä märehtien. Aikamoisen suloisia otuksia. Osa poroista oli narussa kiinni, osa kuljeskeli aitauksessa vapaana. Pikkutyyppi tuijotti poroja ja sanoi niitä isoiksi koiriksi.

sammuntupa_2

sammuntupa_3

sammuntupa_6

sammuntupa_7

sammuntupa_10

sammuntupa_11

sammuntupa_9

sammuntupa_5

sammuntupa_4

sammuntupa_8

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: