10 minuutissa läpi akvaarion

Mä niin tarviin uuden, pienemmän kameran. Tota isoa järkkäriä ei vaan tule otettua mukaan ja jää kyllä niin paljon kivoja kuvia ottamatta. Tai siis nämä puhelimen kuvat eivät kyllä ole mistään kotoisin.

sealife2

Mutta käytiin siis eilen pikkutyypin kanssa kaksin Sea Lifessa, Lapsimessuilta saadun alennuslipun kera. Pikkutyyppi katsoi yhden akvaarion kalat ja sen jälkeen kiinnostavinta olikin juosta hämärän merimaailman käytävillä, syödä pullaa kahvilassa, tehdä torneja aulan legopisteellä ja ratsastaa krokotiilillä, johon äiti laittoi euron. Ja sitten piti päästä vielä uudestaan katsomaan kaloja; oltiin rebelejä ja mentiin kierros väärinpäin. Itse yritin kyllä vähän tutkailla kaloja, ettei olisi ihan hukkaan mennyt kymmenen euroa.

sealife3

sealife4

sealife5

sealife6

Illemmalla käytiin synttärijuhlilla. Meidän mutsiporukan ensimmäinen pieni täytti 3-vuotta. Mihin tämä aika on oikein mennyt? Oli kyllä niin kiva nähdä taas mutseja; nyt kun osa on jo töissä, tulee nähtyä todella harvoin. Muutamalla on jo toinen pieni ja saatiinpa eilen kuulla myös lisää raskausuutisia. Täytyy myöntää, että taas vähän pisti sydämestä. Vaikka olenkin ollut sitä mieltä, että meille riittää ihana pikkutyyppi, niin jostain syystä raskausuutiset aina saa olon vähän haikeaksi.

kakku

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: