Unelmointia BoConceptin myymälässä

Istuin pari viikkoa sitten kauniilla sohvalla, kuohuviinilasi kädessä. Katselin edessäni näkyvää huonetta, jonka sulavalinjainen sohvapöytä ja valkoinen seinälle kiinnitetty kirjahylly tekivät huoneesta hotellimaisen. Arjen luksusta. Skandinaavista selkeyttä, kauniita värejä ja yksinkertaisen tyylikkäitä huonekaluja. Ja se pehmeä matto (haluan heti) jalkojen alla.

Voi kyllä, haluaisin asua huonekalumyymälässä! Siellä on aina siistiä ja viimeisen päälle trendikästä. Ei kissankarvoja eikä leivänmuruja sohvan käsinojalla.

boconcept_7

boconcept_12

boconcept_2

Tanskalainen design on aina miellyttänyt silmääni ja viime kesän Kööpenhaminan reissun jälkeen minusta tuli myös tanskalaisen elämänmenon ihailija. Köpis vei lupaa kysymättä Tukholman ykköspaikan lempikaupunkilistallani. Ihana, ihana kaupunki.

Istuin siis kaksi viikkoa sitten tanskalaisen design-kalusteketju BoConceptin Mannerheimin myymälässä kuuntelemassa uutisia kevään uutuuksista, puutarhakalusteista, joita voi kyllä käyttää myös sisällä. Tuolit sopisivat täydellisesti vaikkapa ruokapöydän ympärille. Tykästyin kyllä eniten malliston matalaan tuoliin. Kun istuin siihen, tuntui kuin se olisi tehty juuri minulle, niin hyvä siinä oli istua. Ja jalatkin ottivat lattiaan, mikä ei ole ollenkaan itsestäänselvyys tällaiselle lyhyelle. Hinta ei ollut, öö, kovin paha, vajaat 200 euroa. Mutta kun ei ole sitä omaa pihaa eikä matala tuoli oikein keittiöönkään sovi.

boconcept_6

boconcept_5

boconcept_9

Täytyy myöntää, että en ole aikaisemmin käynyt BoConceptin uudessa Manskun myymälässä. Enkä yleensä ole mikään kova designhuonekalujen puolestapuhuja (kotona on kyllä Artekia ja Formverkia ja mitä niitä nyt on), mutta oi, ihastuin ihan täysin tähän kankaiseen tuoliin, johon olisin voinut jäädä istumaan pidemmäksikin aikaa. Vaikka meidän Artekin tuolit ovatkin, no Artekia, niin kyllä tuollainen pehmeys pepun alla olisi ihan mukavaa sekin.

boconcept_11

boconcept_8

boconcept_4

Samalla kun tutustuimme kuohuviinilasit käsissämme puutarhakalusteisiin, saimme myös pientä purtavaa, jotka oli valmistanut Cafe Köket. Köket muuten avasi juuri uuden konseptikahvilansa Kiseleffin taloon. Viime kesänä kävimme muutaman kerran Hakaniemenrannan kontissa, nyt pitää kyllä ehdottomasti vierailla myös Torikortteleissa.

boconcept_3

boconcept_13

BoConcept tekee tällä hetkellä yhteistyötä tanskalaisen näyttelijän Mads Mikkelsenin kanssa, joten jos Mads saa sukat pyörimään jaloissa, kannattaa katsoa The Guest ja The Call -elokuvat. Aika hauskoja :)

boconcept_10

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: