Paperilentsikka

Kuten mainitsin Lapsimessut-postauksessa, ostin messuilta kasan Evanorrin ”kasattavia” postikortteja. Valitsin mukaan myös A4-kokoisen lentsikan. Kun pikkutyyppi näki kuvan, hän halusi minun tekevän sen heti. Meni kuitenkin muutama päivä ennen kuin tartuin työhön.

lentsikka_1

40 minuuttia leikkasin, taittelin ja liimasin punaista pahvista lentokonetta. Minulla on ollut aina huono tuuri (tai osaaminen) liiman kanssa eikä nytkään ollut poikkeus. Paperipyörät eivät millään tarttuneet lentsikan kiiltävään pintaan, joten jätin ne suosiolla pois. Näin jälkikäteen vasta muistin, että minullahan olisi ollut kaapissa kuumaliimapyssy. Noh.

Hienohan siitä tuli, vaikka ei taitaisi päästä läpi ilmailuviranomaisten syynistä. Hieman toinen siipi retkottaa ja potkuri tippuu kovassa vauhdissa pois. Eikä laskeutuminenkaan ilman pyöriä taida olla kovin turvallista. Mitä pienistä.

lentsikka_2

lentsikka_3

lentsikka_6

lentsikka_4

Olisi tuossa muutama muukin kasattavana. Traktori on kuulemma vaikeimmasta päästä. Joten taidan tehdä seuraavaksi paloauton. Tai lehmän.

lentsikka_5

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: