Näkymät yli Grassen

Kuoromatkamme sunnuntaiaamuna osa kuorolaisista lähti käymään Cannesissa, mutta me emme halunneet viettää tuntia autossa vaan halusimme päästä käymään korkealla vuorella olevassa kylässä, joka näkyi isäntäperheemme pihalta. Ajoimme viitisentoista minuuttia kiemuraista tietä ylöspäin, kunnes saavuimme Cabris-nimiseen keskiaikaiseen kylään. Lähdimme kävelemään kylän korkeimpaan kohtaan, jossa myös kylän 1600-luvulla rakennettu kirkko sijaitsee. Kun pääsimme perille huippua ympäröivälle muurille (vuodelta 997), näky oli huikaiseva. Kaukana edessä siinsi meri ja Cannes, toisella puolella näkyi vuoria.

cabris_4

cabris_5

cabris_6

Cabris on idyllinen alle 1500 asukkaan kylä. Koko Grassen ympäristö tuntui olevan täynnä tällaisia kauniita pieniä kyliä, joiden kapeat tiet huokuivat historiaa. Mutta jos Cabris oli kaunis, niin illan konserttikylämme Chateauneuf oli mykistävä. Siitä vielä seuraavassa postauksessa. Näyttää siltä, että alan olla ihan Ranska-fani.

cabris_9

capris_1

cabris_10

cabris_2

cabris_3

cabris_7

cabris_8

cabris_12

cabris_11

1 kommentti

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: