Cilla’sin Cilla

cillas_2

Elämä on välillä aikamoista kaaosta. Aikaa ei ole tarpeeksi todo-listan lyhentämiselle, ja sitten kun aikaa olisi, tuijottaa vaan väsyneenä tietokoneen ruutua ja surffaa päämäärättömästi. On ihan pakko ottaa joskus aikaa itselle, koska lyhytkin hetki omissa jutuissa antaa taas kummasti virtaa.

Kun Cilla’s putiikin Cilla otti minuun yhteyttä ja kysyi haluaisinko tulla esittelemään Cilla’sin asiakkaille Pikkunorsun tuotteita, vastasin hetkeäkään miettimättä, että kyllä.

Pari tuntia omaa aikaa ihanassa, silmiä hivelevän kauniissa putiikissa teki niin hyvää. Kun siihen sai vielä kaupan päälle mukavaa aikuista juttuseuraa, keskustelua yrittäjyydestä ja sen haasteista sekä kupillisen kuumaa teetä… Täydellinen iltapäivä, check.

cillas_1

Cilla’s on verkkokaupasta, putiikista ja Cilla’s kodintuotteista muodostuva yritys, joka on syntynyt Cillan intohimosta iloisempaa, herkullisempaa ja kauniimpaa arkea kohtaan. Helsingissä Viipurinkatu 8:ssa sijaitseva putiikki on pieni, mutta sitäkin kauniimpi. No, katsokaa nyt näitä kuvia. Sielu lepää. Voisin ostaa sieltä kaiken. En ihan tyhjin käsin pois päässytkään, tälläkään kertaa.

Cilla on valinnut tuotteet putiikkiin ja verkkokauppan kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen. Suurin osa tuotteista on joko ekologisesti tuotettuja, kehitysmaiden asukkaita työllistäviä tai raaka-aineiltaan kestävän kehityksen periaatteen mukaisia.

cillas_5

Viimeisin aluevaltaus on oma pesuainetuoteperhe, johon kuuluu mm. ihanan tuoksuinen KÄSI seetripuu-salvia -käsisaippua. Tuoksuu muuten vessa niin hyvältä käsienpesun jälkeen. Pesuaineiden tuoksut tulevat puhtaista eteerisistä öljyistä eikä niihin ole lisätty synteettisiä väri-, tuoksu- tai säilöntäaineita. Tuotteet valmistetaan tuulivoimalla ja ne sisältävät vain biohajoavia raaka-aineita. Cilla kertoi, kuinka hän rakastaa työskennellä tuoksujen kanssa ja hänellä on selkeä näkemys siitä, minkälaisia tuoksuja hän haluaa tuoteperheeseen tuoda. Huonetuoksut voisivat muuten olla kova juttu :)

Pieni valikoima Pikkunorsun tuotteita löytyy nyt siis jälleen Cilla’sista, joten poiketkaahan tähän mielettömän kauniiseen putiikkiin vaikka kesälomalla matkalla Linnanmäellä, se kun sijaitsee ihan kulman takana.

cillas_3

cillas_4

cillas_18

cillas_20

cillas_6

cillas_7

cillas_9

cillas_10

cillas_11

cillas_12

cillas_13

cillas_14

cillas_15

cillas_16

cillas_17

cillas_8

cillas_19

cillas_21

2 kommenttia

  1. Hei! Ajattelin piipahtaa kertomassa, että pidän hurjasti tyylistäsi kirjoittaa, enkä voi lakata ihailemasta blogisi kauneutta! Aurinkoista loppuviikkoa!:)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: