Muumimaailma

Olihan se Muumimaailma oikein hieno. Meillä ei kuitenkaan ole Muumeja luettua oikeastaan ollenkaan, joten pikkutyyppi ei hahmoista innostunut. Toki Muumipeikko huomattiin ja sitä hetki katseltiin, mutta ei se tainnut herättää sen kummempia tuntemuksia. Sen sijaan Muumipeikon talon ja laivan liukumäet olivat taattua hupia. Lisäksi satupolkua juostiin kovaa vauhtia eteenpäin ja Mörön talossa käytiin monta kertaa. Noita oli hurjan pelottava, sen pikkutyyppi kiersi kaukaa. Hauskaa näytti siis olevan, vaikka itse hahmot eivät niin tuttuja olleetkaan.

muumimaailma_1

Meidän käyntimme kesti puolitoista tuntia, joten emme kokeilleet esimerkiksi ravintolapalveluita, mutta ilmeisesti ainakin Mamman keittiössä on hyvää kotiruoka. Emme myöskään käyneet ihan kaikissa paikoissa (Muumitalokin jäi harmillisesti väliin), mutta Muumimaailma tuntui lopulta yllättävän pieneltä. Muumien saarella saa epäilemättä kuitenkin kulutettua vaikka koko päivän, jos ei muuten niin Muumien uimarannalla pulikoiden.

Sisäänpääsymaksu Muumimaailmaan on mielestäni sikakallis, lapsilta se saisi kyllä olla paljon halvempi. Niinhän se yleensä kai erilaissa perhepaikoissa menee. Muumien saari on toki hienosti rakennettu ja siellä on varmasti tekemistä vanhemmille lapsille, ja ylipäänsä lapset, joille Muumit ovat tuttuja, saari tarjoaa varmasti enemmänkin elämyksiä. Mutta silti, jonkinlainen alennettu hinta lapsille olisi kyllä paikallaan.

Miksikö sitten ylipäänsä kävimme Muumimaailmassa? No, itselleni hahmot ovat tietysti tuttuja omasta lapsuudesta, ja halusin nähdä Muumimaailman. Miehen ollessa Hangon regatassa halusin myös keksiä sille ajalle jotain kivaa tekemistä pikkutyypin kanssa. Lisäksi Muumimaailman nettisivujen konsepti- ja käyttöliittymä on suunnittelemani, joten ihan näin ammatillisestikin halusin nähdä, että minkälaisesta paikasta oikein on kyse.

muumimaailma_5

muumimaailma_4

muumimaailma_2

muumimaailma_3

muumimaailma_6

muumimaailma_7

muumimaailma_8

muumimaailma_9

muumimaailma_10

muumimaailma_11

muumimaailma_12

muumimaailma_14

muumimaailma_13

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: