Design Marketin kulisseissa

Monena vuonna olen käynyt Design Marketissa asiakkaana, mutta tänä vuonna olin pöydän toisella puolella myymässä Pikkunorsun kortteja ja julisteita. Viikonloppuna riitti mukavasti vilskettä enkä joutunut raahaamaan kaikkia tuotteita takaisin, vaikka sitä vähän pelkäsin. Kovasti ihmiset siis tykkäsivät lastenlaulukorteista. Kiitos teille, jotka kävitte piipahtamassa Turbiinisalissa.

designmarket_18

Tänä vuonna lapsille suunnatut tuotteet oli keskitetty Turbiinisaliin, ja olinkin mitä mainioimmassa seurassa. Fabricfarm, Lillagunga, MainioMetsola, Muru, Namia Design, PAPU ja Punainen Norsu saivat nyt seurakseen Pikkunorsun. Hih, kaksi norsua samassa tilassa.

designmarket_1

designmarket_2

Kävin kiertelemässä Design Marketia ennen kuin sen ovet avautuivat yleisölle ja otin muutamia kuvia kivännäköisistä ”osastoista”. Katseeni toki kiinnittyi enimmäkseen paperituotteita myyviin pöytiin sekä tietysti Cilla’siin, jonka KÄSI-käsisaippuaan olen ihan koukussa.

Seuranani ja apunani oli ystäväni Liisa, jonka kanssa aika meni kivasti. Ehkä ensi vuonna sitten uudestaan :)

designmarket_5

designmarket_6

designmarket_7

designmarket_9

designmarket_8

designmarket_4

designmarket_17

designmarket_12

designmarket_16

Studion Panaman paperituotteita

designmarket_15

designmarket_14

Ainoan kortteja

designmarket_13

Bold Tuesdayn karttatarrat ja -julisteet

designmarket_11

designmarket_10

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: