Valokarnevaalit

Julkaistu alunperin Kaupunkininjoissa.

Linnanmäen Valokarnevaalit järjestettiin tänä vuonna kymmenennettä kertaa. Taisin käydä Valokarnevaaleilla ensimmäisen kerran viisi vuotta sitten ja sen jälkeen ei ole jäänyt kertaakaan välistä. Minua ei niinkään kiinnosta esiintyjät Estradilla vaan se upea valoshow ja tunnelma. Tänä vuonna kävimme karnevaaleilla lauantaina, mutta ensi vuonna jatkamme aikaisempien vuosien perinnettä käydä siellä viikolla, koska silloin ihmisiä ei ole niin paljoa eikä laitteisiin joudu jonottamaan.

Viime vuonna oli todella taianomainen tunnelma, oli aika kosteaa ja sumuista. Voitte käydä katsomassa kuvia edellisestä blogistani, jonka hieman haikein mielin olen tässä viime viikkoina hyvästellyt.

Minulla on pienoinen viha-rakkaussuhde uuteen Olympuksen OM-D -kameraani, sillä aika syvällä on ajatus, että vain isolla järjestelmäkameralla saa hyviä kuvia. Ja kyllä nuo viime vuoden kuvat vaan ovat mielestäni parempia. Hankin kuitenkin uuden kameran, koska isoa Canonin järkkäriä ei vaan tullut kannettua mukana. Mutta ilmeisesti en vain tajua OM-D:n asetuksia tai sitten vika on kuvaajassa, sillä en saa kuvista sellaisia kuin haluaisin. Noh, harjoitus jatkukoon.

valokarnevaalit_1

valokarnevaalit_2

valokarnevaalit_3

valokarnevaalit_4

valokarnevaalit_5

valokarnevaalit_6

valokarnevaalit_7

valokarnevaalit_8

valokarnevaalit_10

valokarnevaalit_11

valokarnevaalit_12

valokarnevaalit_14

valokarnevaalit_15

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: