Uusi blogi

Heippa!

Päätimme laittaa ystäväni kanssa yhteisen blogin pystyyn, koska yhdessä on aina kivempi tehdä asioita ja näin myös postaustahti on toivottavasti hieman nopeampaa kuin omalla blogillani on viime aikoina ollut. Tämän blogin jättäminen on ollut henkisesti iso juttu, mutta kaipa kaikella on aikansa, ja nyt, yhdeksän vuoden jälkeen, on tullut aika tälle päätökselle. Kiitos kaikille, jotka olette satunnaisesti täällä piipahtaneet ja tervetuloa mukaan seuraamaan kaupunkininjoja ruuhkavuosien sykkeessä.

Kaupunkininjat

– Outi

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: