Karhupuiston joulutori

Julkaistu alunperin Kaupunkininjoissa

Viime hetken vinkkinä vinkkaan teille Kalliossa tee-se-itse -periaatteella järjestettävästä Karhupuiston joulutorista. Joulutori on on järjestetty kahtena viikonloppuna ja tänään on vielä yksi mahdollisuus mennä nauttimaan jouluisesta toritunnelmasta. Voi kun olisi lunta; voin vain kuvitella kuinka kivalta tori ja joulukuusen valot näyttäisivätkään lumisessa maisemassa.

joulutori_1

Kävimme viime viikonloppuna kiertelemässä kojuja ja nauttimassa hot dogit hodarifillarista. Sää ei ollut kovin jouluinen, mutta ruoan tuoksu ja lämmin glögi toivat kuitenkin kivan fiiliksen.

joulutori_9

Joulutorilla voi myydä kuka vain, mitä vain haluaa, ja tarjolla olikin erilaisia käsitöitä, koruja, joulukoristeita, kirppistavaraa, rivoja piparkakkuja, hodareitapuuroa, alkoholitonta olutta ja makkaraa. Kallion kirkko tarjosi glögiä ja pipareita, ja joulukuusikauppiaskin oli paikalla.

Joulutori toteutetaan ajatuksella, että jos Karhupuistossa voidaan järjestää Siivouspäivä niin samalla periaatteella voidaan yhdessä toteuttaa myös joulutori. Ihan mahtavaa. Olisin itsekin mennyt myymään korttejani, mutta lauantaiaamut on meillä pyhitetty pikkutyypin telinevoimistelulle.

joulutori_3

joulutori_4

joulutori_6

joulutori_5

joulutori_7

joulutori_8

joulutori_10

joulutori_13

joulutori_12

joulutori_11

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: