2 x talvitakki

Julkaistu alunperin Kaupunkininjoissa – teksti Lissu, kuvat Outi ja Lissu

Mitä on blogi ilman asupostauksia? Riippuu tietty blogista, mutta koska kameran edessä pelleily on hauskaa ja satuimme kummatkin Outin kanssa satsaamaan uuteen talvitakkiin, niin nappasimme niistä muutamat räpsyt.

tallinna_asukuvat_3

Lehtien sivuilta ja muotiblogeista voi aina näihin aikoihin lukea, että talvitakki on juuri sellainen vaatekappale, joka kannattaa ostaa alesta. Outi taisi löytää omansa juuri ennen alennusmyyntejä Espritin verkkokaupasta. Itse puolestaan marssin heti Ajattaren aleen, kun se alkoi, sillä sieltä yleensä olen löytänyt sellaisia persoonallisia laatutakkeja, joita ei heti kävele vastaan. Ja takki oli saatava, sillä vanhasta pöllysi jo höyhenet pihalle.

tallinna_asukuvat_1

tallinna_asukuvat_2

Outi ei yleensä suosi vyöllisiä takkeja, koska kokee, ettei ne sovi oman kropan malliin. Syksyllä hän kuitenkin käytti vyöllistä trenssiä, jonka naisellisuus inspiroi myös talvitakin valinnassa. Outilla oli hakusessa lämmin villakangastakki ja Espritin sivuilla silmään osuikin pehmeä korkeakauluksinen musta takki, vyöllä höystettynä. Outi päätti kokeilla ja sehän on tosi kiva :) Ainoastaan 20 asteen pakkaskestävyys arveluttaa.

Mä en myöskään tiedä miten mun uusi villakangastakki selviää ulkona mölisevistä pakkasista, koska olen suosiolla turvautunut omaan vanhaan untsikkaan, jossa kunnon huppu. Samantyyppistä lähdin myös Ajattaresta etsimään, mutta silmäni liimautuivat heti kaikkiin mukavan näköisiin kylpytakkeja muistuttaviin villakangastakkeihin. Halusin välillä jotain muuta kuin mustaa ja kokeilinkin muun muassa erilaisia herkullisia vihreitä takkeja, mutta päädyin kuitenkin lopulta klassiseen kameliin. Manuela Contin suunnittelemaan takkiin kuuluu myös vyö, mutta se toimii paremmin ilman vyötä väljien takkien porskuttaessa pinnalla. Löysin samasta putiikista myös takkiin rimmaavan pipon ja myöhemmin Espritistä luonnonvaalean, pehmeän kaulaliinan, jonka voimalla aion vielä uhmata noita paukkupakkasiakin.

tallinna_asukuvat_4

tallinna_asukuvat_8

Outin takki Esprit, huivi Esprit, kengät Vagabond

Lissun takki Ajatar, pipo Ajatar, kengät Finsk

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: