Ravintola Bro

Julkaistu alunperin Kaupunkininjoissa

Olen lukenut parin kolmen viikon sisällä monia yhteistyöpostauksia uudesta ravintola Bro:sta. Hakaniemen Hilton Helsinki Strand -hotellin ravintola on remontoitu ja sieltä löytyy nyt myös Hakaniemen ensimmäinen cocktailbaari. (Nettisivuilla on muuten vielä kuvia vanhasta ravintolasta, muutos on hurja.)

Bro:n kulmilla kun asun, halusin tottakai käydä vilkaisemassa onko paikka niin hieno kuin sanotaan. Viime perjantaina suuntasimmekin sinne Lissun kanssa afterworkeille. Saavuimme paikalle ehkä hieman aikaisin, siinä neljän maissa, koska astuessamme ovesta sisään kompastuimme melkein imuriin. Päivän siivous siis kesken. Ravintola oli myös aivan tyhjä, meidän lisäksemme näin vain muutaman ihmisen. Vielä ei Bro ole siis ottanut paikkaansa afterwork-mestana. Vasta kuuden jälkeen korkea sali alkoi täyttyä myös muista illanviettäjistä.

ravintolabro_7

Bro on kaunis. Kunhan ei katso kovin ylös, koska hotellin muut yleiset tilat taitavat olla vielä vähän vanhassa mallissa. Ikävä kyllä emme ilman yhteistyötä päässeet kokeilemaan hotellihuoneita, jotka kyllä ainakin kuvien perusteella näyttävät uudistetuilta ja kutsuvilta. Ja näköalat merelle ovat tietysti suurta plussaa.

ravintolabro_3

ravintolabro_4

Mikä Bro:ssa on mielestäni huippua, on se, että hotellilla on niinkin upea ravintola ja baari. Suomessa kun ei tulisi ensimmäiseksi mieleen lähteä drinksuille hotelliin. Ulkomailla olemme miehen kanssa todenneet, että hotellin ravintolat ja baarit saattavat olla parhaita illanviettopaikkoja, koska niihin on panostettu eivätkä ne ole enää tarkoitettu vain hotellissa yöpyville. Varsinkin Tukholmassa ne voivat olla iltaisin täynnä paikallisia. No, riippuu toki hotellista.

ravintolabro_2

ravintolabro_9

ravintolabro_1

Bro:n tummanpuhuva, mutta samalla jotenkin pohjoismainen sisustus vetosi kyllä minuun ihan täysillä. Palvelu oli hyvää ja maistamani Vadelma-drinksu erinomainen. Hampurilainen oli ihan ok, ei mikään suuri makuelämys, mutta kyllä se nälän vei. Jälkiruoka. No, ehkä valitsin väärät annokset. Mutta eipä se haitannut, kun seura ja juoma olivat erinomaisia. Oman naaman perusteella teki kyllä erittäin hyvää käydä aftereilla, taidan olla valvonut vähän liikaa :)

ravintolabro_11

ravintolabro_6

ravintolabro_5

Ilmeisesti Bro aloittaa sunnuntaibrunssin helmi-maaliskuun aikana, joten ehkäpä Bro:ssa tulee vierailtua uudelleenkin. Vähän tekisi kyllä mieli kokeilla Mustaherukka-cocktailia.

ravintolabro_8

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: